referentie

referentie


24 Referenties

 1. VDL Weweler Parts 9 juni 2016 at 06:21

  Uitstekend werk afgeleverd. Een afhaal balie met vele opbergvakken, een werkplek voor de receptionist en een klapdeur ernaast.
  Einde van de dag werd alles netjes opgeruimd.
  Komen de afspraken na en denkt met je mee.

 2. Bart&Kiky 11 juni 2016 at 15:34

  Ron is een hele goede vakman.. Heeft bij ons uiteindelijk het hele huis verbouwd: plafonds gelegd, muren gemetseld, inbouw openhaar geplaatst, badombouw, constructiewerkzaamheden, laminaatvloeren, plinten, vensterbanken, deuren hangen/stellen, zolder isoleren en afwerken en wat al niet meer. Oja, Ron heeft een heel mooi meubel gemaakt voor de woonkamer waar we heel blij mee zijn. Fijne van Ron is dat hij heel secuur is, meedenkt met de klant (‘ik slaap er even een nachtje over en dan heb ik een oplossing’) en ook goed samenwerkt met bijvoorbeeld de stucadoor en de elektra man.

 3. H. Beersma 12 juni 2016 at 11:05

  Nieuwe keuken, en suite kasten, nieuwe vloer en beneden verdieping gestuct. Goed voorbereid, duidelijke offertes, vakwerk, alles keurig opgeruimd. Goed werk.

 4. A. Kabiyeva 19 november 2016 at 13:34

  Ron heeft bij ons diverse klussen gedaan, waaronder een nieuw dak op de keuken met EPDM dakbedekking. Nieuwe kozijnen en achterdeur in de aanbouw geplaatst. Nieuwe binnendeuren en voordeur gehangen. Nieuwe keuken geplaatst. Vloer geëgaliseerd en een PVC vloer gelegd. Alles is netjes uitgevoerd en we zullen Ron dan zeker voor een eventuele volgende klus inhuren!

 5. Jeroen en Michel 23 november 2016 at 14:08

  Een flexibele vakman zo kunnen we Ron wel omschrijven, werkt netjes, denk mee en levert het werk keurig zoals afgesproken op.
  Bij ons heeft Ron een nieuw kozijn met dubbele openslaande deuren naar de woonkamer gemaakt, hiervoor is keurig vooraf de nieuwe sparing in de wand gemaakt
  en later precies pas het nieuwe kozijn en deuren geplaatst.

  Kortom een vakman waar je gerust je klus aan kwijt kan !

 6. Wouter Heijmann 23 december 2016 at 15:29

  Bij ons heeft Ron in 2011 de vloeren gelegd en een schuifkast gemaakt. In 2015 hebben wij hem gevraagd een inloopkast te maken. Ron is een echte vakman die echt kwaliteitswerk levert. Hij werkt zeer netjes en binnen de afgesproken termijn. Kortom een aanrader.

 7. Anke & Bill 23 april 2017 at 18:07

  Ron heeft bij ons onlangs een tuinpoort hersteld en wij hebben nieuw deurbeslag laten monteren op al onze binnendeuren. Het deurbeslag hebben wij ook via Ron besteld. Wij zijn heel blij met het resultaat. Ron heeft ons goed advies gegeven. Met Ron kan men duidelijke afspraken maken en die worden door hem correct nagekomen. Het was een hele prettige samenwerking en dit zal niet de laatste opdracht zijn die wij aan Ron geven. Wij kunnen Ron echt aanbevelen!

 8. Wilma 11 mei 2017 at 20:30

  Ron heeft onlangs de huiskamer en de keuken verbouwd. Ron is een goede vakman die gaat voor kwaliteit, dit zie je terug in het eindresultaat. Hij heeft overal een oplossing voor. Wanneer hij het niet direct weet, komt hij er op terug en wordt de klus alsnog geklaard. De afgelopen maanden een hele fijne bouwploeg in huis gehad met een schitterend eindresultaat. Voor een volgende klus zal ik Ron zeker weer vragen om deze dan uit te voeren.

 9. Ryanne Touw 31 mei 2017 at 20:52

  Een TOP vakman. Niets is teveel. Prachtige vloer gelegd samen met z’n zoon in mijn nieuwe appartement. Deze week badkamermeubel geplaatst en in juli nog het plaatsen van de nisdeur bij de douche. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.Werkt erg netjes en blijft net zolang zoeken/doorgaan tot het gewenste resultaat is bereikt. Alles bijelkaar: schitterende resultaten, een zeer tevreden klant. Als iemand zou vragen of ik een goed klusbedrijf weet dan zal ik hem zeker aanbevelen.

 10. Han en Lia de Graaf 12 juni 2017 at 12:41

  Ron heeft bij ons 8 deuren afgehangen en voorzien van hang en sluitwerk. Klasse werk afgeleverd. Op naar de volgende opdracht.

 11. Agnes en Bart 13 juni 2017 at 18:36

  Wij hebben Ron gevraagd voor het verplaatsen van een deur in de slaapkamer naar de overloop, en het stuken van de muur om er weer een mooi geheel van te maken.
  Ron heeft dit keurig gedaan. De muur is in opdracht van Ron ook netjes glad gestukt.
  Daarnaast heeft Ron een schuifwand geplaatst in de slaapkamer met een spiegel in het midden.
  Alles sluit naadloos op elkaar aan. Het viel ons op dat Ron heel netjes werkte. Kortom wij hebben er geen spijt dat we Ron in de armen genomen hebben. Bij een volgend karwei vragen we beslist weer Ron.

  Agnes en Bert uit Oosterhout

 12. Han en Lia de Graaf 11 september 2017 at 08:48

  Ron heeft bij ons weer klasse werk afgeleverd. 2 trappen bekleed met licht eiken. Moeilijke klus want elke tree is weer anders van maat en vele richeltjes en randjes.
  Ook de open trap naar zolder perfect gedaan. Ron je bent een groot vakman.

  Lia & Han uit Prinsenbeek.

 13. Steven en Martine 21 november 2017 at 11:31

  Eerst afspraak gemaakt om offerte op te maken voor nieuwe voordeur. Keurige uitleg gekregen van Ron. Via de mooie en duidelijke website drie voordeuren uitgekozen waarvoor we de dag erna een offerte ontvingen. Onze bestelling geplaatst en datum afgesproken voor plaatsing en levering. Ron kwam netjes op tijd en begon meteen aan het werk. De regen schrikte hem niet af. Stipt om 8h begonnen met als resultaat een mooie nieuwe voordeur volgens de regels van de kunst. Nog wat advies erbij over het onderhoud en klaar is kees. Eerlijke man met goede kennis en ervaring. Werkt netjes en ruimt ook alles weer op. Ook de factuur is zoals besproken bij de offerte. Geen enkele negatieve opmerking te maken. Een aanrader voor iedereen. Bedankt Ron!! Steven en Martine

 14. J michielsen 19 december 2017 at 15:39

  Prima service bij het plaatsen van een dakraam. Ook de eerdere werkzaamheden in het verleden zijn prima uitgevoerd.
  Altijd netjes en opgeruimd. Toppie.

 15. J michielsen 19 december 2017 at 21:47

  Top werk afgeleverd.

 16. Esther weijters 2 januari 2018 at 21:00

  Ron is een rustige eerlijke man die zijn afspraken nakomt en zeer netjes werkt!
  Volgende keer weer Ron voor ons.

 17. Manon de Jong 7 januari 2018 at 21:15

  Ron is een vakman, professioneel op alle vlakken, werkt precies en netjes, en denkt mee. De offertes omschrijven de werkzaamheden volledig en worden snel na de eerste afspraak ge-emaild. Ron heeft voor ons een achterdeur in de garage geplaatst en twee raamluiken opgehangen in onze slaapkamer. Voor een volgende opdracht zullen we hem zeker weer vragen.

 18. fam. Hessels - van Mierlo 6 februari 2018 at 16:50

  Ron heeft bij ons het dak geïsoleerd en daar zijn we zeer tevreden over.
  Een echte, betrouwbare vakman die rustig, maar gestaag doorwerkt, de klus volgens planning afmaakt en ook nog eens netjes opruimt.
  Denkt met je mee en heeft bij ons ook nog op korte termijn een elektricien en stukadoor geregeld zodat alles er nu picco bello uitziet.
  Ron houden we in de kaartenbak!

 19. Carlo 18 februari 2018 at 14:31

  Ron heeft bij mij een dakraam geplaatst op zolder. Hij heeft prima werk afgeleverd en denkt mee met de wensen van de klant!

 20. Kees-Jan 19 februari 2018 at 10:01

  Afgelopen zaterdag heeft Ron een dakraam geplaatst. Perfect, stipt en geheel volgens de afspraken. Was een aangename klusochtend en verder nog vele tips gekregen voor het zelf aanpakken van andere klussen in het huis. Dit contact bewaren wij goed!

 21. Cees en Catrien simons 30 juni 2018 at 11:10

  Cees-Catrien Simons Juni 2018.
  Ook wij zijn super tevreden over de werkzaamheden van Ron, een echte vakman die zijn werk vakkundig en rustig doet.
  Mochten wij weer eens iets willen veranderen aan onze woning dan gaan we zeker weer een beroep op hem doen, super!

 22. Marjolein Meijvis 20 augustus 2018 at 16:02

  Ron en zijn zoon hebben bij ons afgelopen dagen een keurige vloer gelegd.
  Afspraken, communicatie, planning… alles verliep zonder enig probleem.
  De vloer ligt er keurig strak in.

  Ik weet wie ik ga bellen als ik een vakman nodig heb

 23. Steven & Martine 24 september 2018 at 13:07

  Onze verbouwingswerken omschreven:
  -Het weghalen van steunmuur en plaatsen van steunbalk.(bekleden met gipsplaat schilderklaar)
  -Het afbreken van oude vloeren (ongeveer 50m²)
  -Het uitbreken van oude deurstijlen en plaatsen van latei 2stuks
  -Het stucken van +-80m² muur
  – Het plaatsen van +-50m² nieuwe zand cement vloer
  -Het plaatsen van +- 50m² keramische vloertegel 1.20X20 + het inwassen van de voegen.
  -Het plaatsen van +-40 L/M keramische plinten + het inwassen ervan.

  Al deze werken werden uit besteed aan Ron Herijgers. Hij maakte keurige offertes op . Na het onderteken van de offertes en het afspreken van data om de werken uit te voeren werden alle afspraken nagekomen. Facturatie gebeurde correct na de werken en na dat gevraagd werd of wij tevreden waren over het gepresteerde werk.

  Ron is een man van zijn woord. Indien iets niet kan zal hij dit ook open communiceren. Ook mogen we de backoffice niet vergeten. Conny die mooi de offertes opstuurd, afval container besteld en afroept om weer op te halen en de planning mooi en correct op een rijtje zet. Voor vragen omtrent offertes en facturen is zij steeds ter beschikking om te helpen.

  Ron is een bekwame vakman die doet wat hij kan om alles mooi af te werken. Bij obstakels geeft hij advies en bedenkt samen met zijn klant de best gepaste oplossing volgens budget. We hebben geen spijt van de beslissing om Ron onze werken te laten uitvoeren. Heel onze benedenverdieping is ongelooflijk verandert niet alleen door de nieuwe vloer , keuken , en gladde muren maar vooral omdat alles zo mooi afgewerkt is.

  Via deze weg nogmaals:

  Bedankt Ron om samen met jou werkteam onze renovatie zo vlot te laten verlopen volgens planning en op schema. Maar vooral om ons de komende 25 jaar te laten genieten van een nieuwe woonkamer, hal , salon en keuken waarin we elke dag weer opnieuw mogen bedenken hoe het vroeger was en nu….

  We zijn super tevreden over het hele traject!!

  Steven & Martine

 24. Emilie Knol 22 maart 2019 at 10:35

  22-03-2019
  Een prachtig gerenoveerde trap in mooi vergrijsd eiken en keurig afgewerkt , topwerk!,
  Afspraken worden prima nagekomen zonder de zgn. Brabantse kwartiertjes! Tijd is tijd bij Ron, super.
  Ook onze bijkeuken is keurig afgewerkt.
  Prima vakman. Als we weer eens een karwei hebben, zullen we hem zeker vragen hiervoor.
  Hartelijk dank namens Emilie en Rob

Plaats een bericht