buitendeur plaatsen

Recent afgerond

deuren

Wat klanten zeggen

Lees Meer

Deuren

Ieder huis verdient mooie deuren. Wij helpen u daarom graag met alles wat bij een deur komt kijken. Zo vindt u bij ons uitgebreid assortiment aan deuren. We leveren deuren van alle merken, waaronder Cando, Bruynzeel, Austria, Kegro, Weekamp en Java. Of u nu op zoek bent naar een binnendeur, buitendeur, ensuite deur, of glas-in-lood: wij hebben altijd een passende oplossing in een uitvoering naar uw smaak. Zelfs als u in ons assortiment niet helemaal vindt wat u zoekt. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om zelf deuren te maken op basis van uw eigen ontwerp.

Informatie aanvragen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

buitendeur plaatsen

Architraven

Om de deur in stijl af te maken, kunnen wij voor u architraven realiseren. Met deze sierlijst of deurbetimmering kunt u uw woning een unieke uitstraling geven. De architraaf kan geheel naar wens worden gemaakt. U kunt niet alleen tussen bijvoorbeeld een glad, luxe of (on)gelijkzijdig ontwerp, ook de houtsoort kunt u zelf bepalen. Iedere houtsoort heeft daarbij unieke eigenschappen. Zo kan MDF bijvoorbeeld uitstekend overschilderd worden.

Deurbeslag

Ook op het gebied van deurbeslag hebben wij voor u uitgebreide keuzemogelijkheden. Het maakt niet uit of u zoek bent naar RVS, chroom of antiek ogend brons in glanzende of matte uitvoering: wij hebben het. Met deurbeslag kunt u het uiterlijk van uw deuren een persoonlijke tint of juist een eigenzinnige uitstraling geven. Het spreekt hierbij voor zich dat al ons deurbeslag van hoge kwaliteit is.

Hang- en sluitwerk

Een deur is er natuurlijk niet alleen voor de sier, maar ook voor de veiligheid. Wij helpen u graag bij de aanschaf van hang- en sluitwerk door advies op maat en vakkundige montage.

We hebben een uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk. Dit betreft niet alleen de cilinders voor het deurslot, maar bijvoorbeeld ook meerpuntssluitingen en veiligheidsinsteeksloten. Onze beveiligingsproducten leveren wij niet alleen bij nieuwe deuren, maar kunnen wij ook als vervanging van of aanvulling op uw huidige hang- en sluitwerk monteren.

Alle producten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat garant staat voor betrouwbare oplossingen voor inbraakpreventie.

Montage

Het monteren en afhangen van deuren, schanieren en bijbehorend hang- en sluitwerk luistert nauw. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap weten wij altijd perfecte kwaliteit te leveren als het aankomt op montage en afhangen.

Of het nu gaat om een stompe deur, opdek-deur, binnendeur of buitendeur. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang probleemloos van uw deuren kunt genieten!