Dakvensters

Wij zijn uw specialist in het adviseren, leveren en monteren van dakramen.

U kunt bij ons terecht voor alle merken dakvensters o.a. Roto en Velux dakvensters.

ROTO heeft 3 types dakramen; de tuimel-, de toptuimel- en de uitzettuimel ramen.

  •  De tuimelramen met de centrale as zijn ideaal om licht binnen te laten en te ventileren. De Tuimelramen zijn altijd te combineren met bijv. de Toptuimelramen.
  •  Bij de  Toptuimelramen kunt u rechtop staand genieten van het uitzicht. Het scharnier is geplaatst op 1/3 van het raam waardoor u een mooi panoramisch uitzicht krijgt.
  •  Ook heeft ROTO het Uitzettuimelraam. En deze heeft het scharnierpunt bovenaan het raam. De vleugel draait volledig naar buiten dus wanneer u het dakraam opent heeft dit geen enkele  invloed op uw leefruimte! 
  •  Naast de houten dakramen ( kan ook in wit afgelakt hout)  heeft ROTO kunststof dakramen.

Sinds kort heeft Roto nu ook de RotoQ in het assortiment. RotoQ_Product_brochure

Velux heeft de Tuimelvensters en Uitzettuimelvensters. Maar ook de balkon of dakterras vensters.

Voor alle Roto en Velux dakramen is uiteraard ook een ruime keuze aan binnen – en/of buiten zonwering. Dus of u nu op zoek bent naar een verduisterend rolgordijn, lichtdoorlatend rolgordijn, plissé, combinatie plissé/verduisterend rolgordijn of jaloezie. Het is allemaal te verkrijgen. En dan natuurlijk ook nog in vele kleuren en designs. Ook een insectenhor of rolluik en screens behoren tot de mogelijkheden. En dan heeft u ook nog de keus in handbediend of elektrisch bedienbare zonwering. Dit geld ook voor de buiten zonwering zoals rolluiken en screens. 

Onder de subtitels Velux dakvensters en Roto dakvensters treft u een overzicht van wat we zoal te bieden hebben aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden). Lees snel meer, en maak uw keuze.

Wanneer u advies bij u aan huis wenst, komen wij graag (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, om die daarna in een offerte voor u uit te werken.

  • www.dakramenbreda.nl
  • www.dakvenstersbreda.nl
  • www.dakramenbrabant.nl

 

Recent afgerond

dakvensters

Wat klanten zeggen

Lees meer