Design kasten op maat

Recent afgerond

kasten

Wat klanten zeggen

Lees meer

Ron hereijgers voor Design kasten op maat

 

Uw kast, uw stijl

Met een design kast op maat kunt u alles helemaal in uw eigen stijl laten maken. Zo zorgt u ervoor dat het dagelijks een genot is om uw kast te bewonderen en te gebruiken.

U maakt bovendien optimaal gebruik van de ruimte en u kiest de indeling die voor u werkt. Met een kast die met echt vakmanschap op maat is gemaakt maakt u uw interieur helemaal af.

Informatie aanvragen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

design kasten op maat

De voordelen die een kast op maat u biedt

Door een kast op maat te laten maken kunt u de indeling volledig zelf bepalen. Met name bij een kledingkast is dit een zeer groot voordeel. Iedereen organiseert zijn kast graag op zijn eigen manier. De één hangt kledingstukken graag op en heeft liever twee hang compartimenten dan een lade systeem, de ander heeft veel planken nodig met een bepaalde afstand daartussen. Ook het uiterlijk van kast bepaalt u uiteraard geheel zelf. Zo kunt u een kast laten ontwerpen die perfect bij het interieur van uw woning aansluit en die precies in de ruimte past.

De mogelijkheden

De mogelijkheden van een kast die 100% maatwerk is zijn zeer breed. Heeft u een totaal uniek idee in uw hoofd? Of heeft u een schuin plafond of gekke hoek in uw huis? Dat is geen probleem. Er wordt een ontwerp gemaakt wat voldoet aan uw wensen. Door de ruimte waar de kast moet komen zeer precies op te meten past de kast exact op zijn plaats. Uw keuzes reiken verder dan alleen de afmetingen en de contouren van de kast. Ook in het materiaal heeft u volop keus, evenals het type deuren wat u zoekt. Landelijke schuifdeuren of glazen panelen bijvoorbeeld.

Ook inloopkasten kunnen volledig op maat voor u worden gemaakt. Zo wordt een ruimte omgetoverd tot een paradijs voor uw kleding en schoenen. Een plek waar u elke ochtend met plezier een outfit kunt selecteren.

Is een kast op maat voor u de oplossing? Bent u benieuwd naar alle mogelijheden? Aarzelt u dan vooral niet contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen.