Interieurwerken

Recent afgerond

inter

Wat klanten zeggen

Lees meer

Ron hereijgers voor al uw Interieurwerken

Het kan zijn dat u net een nieuw huis heeft gebouwd of misschien vindt dat u huis aan een vernieuwing toe is. Dat kan op vele zaken betrekking hebben. Zo ook op interieurwerken. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld nieuwe binnendeuren wilt laten plaatsen of een nieuwe keuken. Ook kunnen er kasten op maat worden gemaakt als u dat wenst of een nieuwe vloer worden gelegd.

U kunt het niet zo gek bedenken maar u heeft er wel een goede vakman bij nodig. Indien u een besluit heeft genomen en u weet wat u wilt gaan laten veranderen in uw huis, dan kunt u daarvoor de vakman inschakelen. Ga daarvoor naar de website van ronhereijgers.nl en zie wat er allemaal mogelijk is.

In principe kan men alles doen wat op uw verlanglijstje staat. Wanneer u contact opneemt zal men eerst komen kijken wat er allemaal gedaan moet worden en men zal u daarbij dan de juiste adviezen geven.

Informatie aanvragen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Interieurwerken

Werkzaamheden

Ron Hereijgers zal niet zomaar zonder een goed overleg aan het werk gaan. Er zal ook een wederzijds vertrouwen moeten zijn. Wanneer hij alles komt bekijken zal u advies krijgen over dat wat u wilt gaan laten doen. Wanneer u bijvoorbeeld nieuwe binnendeuren wilt hebben dan zal hij u daarvoor ook de juiste mogelijkheden aandragen.

Binnendeuren zijn mede bepalend voor de sfeer in huis. Ze bepalen ook in belangrijke mate de inrichting. Ook daarbij zal u dus worden geholpen. Ook de soort deur en materiaal. U kunt in principe bij een binnendeur kiezen voor een stompe- of een opdekdeur. Een opdekdeur komt over het kozijn waardoor de naad tussen de deur en kozijn onzichtbaar wordt. Dat is mooier dan een stompe deur waarbij je de naad wel ziet.

Ook is het misschien wel mooi om een deur met glas te nemen. Ron Hereijgers zal u daarmee met raad en daad bij kunnen staan.

Kosten

Het prijskaartje zal voor een groot deel afhangen van wat er allemaal gedaan moet worden. Het maakt een groot verschil of er bijvoorbeeld een hele keuken geplaatst moet worden of slechts een deur. Wat er ook gedaan moet worden de offerte zal, voordat het werk gedaan kan worden, eerst nog besproken worden.

Wanneer u de goedkeuring heeft gegeven zal men met het werk, op afspraak, kunnen beginnen. Ook kan er tussentijds overlegd worden als er wat moet worden aangepast. Ron Hereijgers gaat ervan uit dat de klant zowel vooraf, tijdens en achteraf helemaal tevreden moet zijn over de gedane werkzaamheden.