Testimonials

Latest Testimonials

Jeroen en Michel
posted by:
Een flexibele vakman zo kunnen we Ron wel omschrijven, werkt netjes, denk mee en levert het werk keurig zoals afgesproken op. Bij ons heeft Ron een nieuw kozijn met dubbele openslaande deuren naar de woonkamer gemaakt, hiervoor is keurig vooraf de nieuwe sparing in de wand gemaakt en later precies pas het nieuwe kozijn en deuren geplaatst. Kortom een vakman waar je gerust je klus aan kwijt kan !

A. Kabiyeva
posted by:
Ron heeft bij ons diverse klussen gedaan, waaronder een nieuw dak op de keuken met EPDM dakbedekking. Nieuwe kozijnen en achterdeur in de aanbouw geplaatst. Nieuwe binnendeuren en voordeur gehangen. Nieuwe keuken geplaatst. Vloer geëgaliseerd en een PVC vloer gelegd. Alles is netjes uitgevoerd en we zullen Ron dan zeker voor een eventuele volgende klus inhuren!

Fam. Beersma
posted by:
Nieuwe keuken, en suite kasten, nieuwe vloer en beneden verdieping gestuct. Goed voorbereid, duidelijke offertes, vakwerk, alles keurig opgeruimd. Goed werk

Fam. van de Velden
posted by:
Ron is een hele goede vakman.. Heeft bij ons uiteindelijk het hele huis verbouwd: plafonds gelegd, muren gemetseld, inbouw openhaard geplaatst, bad ombouw, constructiewerkzaamheden, laminaatvloeren, plinten, vensterbanken, deuren hangen/stellen, zolder isoleren en afwerken en wat al niet meer. Oja, Ron heeft een heel mooi meubel gemaakt voor de woonkamer waar we heel blij mee zijn. Fijne van Ron is dat hij heel secuur is, meedenkt met de klant (‘ik slaap er even een nachtje over en dan heb ik...

Read More
VDL Weweler Parts
posted by:
Uitstekend werk afgeleverd. Een afhaal balie met vele opbergvakken, een werkplek voor de receptionist en een klapdeur ernaast. Einde van de dag werd alles netjes opgeruimd. Komen de afspraken na en denkt met je mee.

Wesley Tuijnman
posted by:
Zeer tevreden over de werkzaamheden van Ron. Werkt netjes, snel en betrouwbaar. Bedankt

Result 1 - 6 of 6