Trappen

 

Traprenovatie met MultiGarant , SolidGarant, WoodGarant en LamiGarant;

Het LamiGarant® systeem bevat overzettrede van laminaat. Deze overzettrede is leverbaar in 8 verschillende houtkleuren en de kleuren zwart en wit. In deze overzettrede wordt geen gleuf gevreesd maar wordt de antislipstrip op de trede geplaatst.

Wie kiest voor het MultiGarant systeem, kiest voor de top in de traprenovatie. Deze samengestelde trede bestaat uit een body van 15 mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5 mm massief hardhout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans Eiken rustiek tot teak en wengé. 

SolidGarant; Deze overzet treden bestaan uit massief houten traptreden. Ze zijn net als de MultiGarant samengestelde treden te verkrijgen in alle houtsoorten en in te kleuren naar iedere gewenste kleur.

WoodGarant; Deze treden bestaan uit massief 40 mm dikke treden, speciaal bedoeld voor renovatie van uw stalen trap.

Wij leveren ook trappen geheel naar uw wens! 
Uitgevoerd in de houtsoort naar uw keus.

Er zijn verschillende types trappen leverbaar:

  • Open of dichte rechte steek trap
  • Open of dichte trap met bordes
  • Open of dichte trap met kwartslag
  • Open of dichte trap met dubbele kwartslag

Combinatie van materialen:
Er kan ook gecombineerd worden met de materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten trap met RVS of smeedijzeren balusters.

De Afwerking :
De afwerking van de trappen is veelal in grondverf . De treden kunnen worden voorzien van één of meerdere anti-slipstrips . Deze zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Standaardkleur is zwart.

Hekwerken / Balusters:

Hekwerken en balkonhekken worden tevens in alle soorten en maten vervaardigd Zowel recht geprofileerd als houtdraaiwerk .Ook in eventueel RVS of smeedijzer .

Wat klanten zeggen

Lees meer